Emekliler Bu Fırsattan Hemen Yararlanıyor! 5000 TL Hesabınızda Olacak!

Emekliler Bu Fırsattan Hemen Yararlanıyor! 5000 TL Hesabınızda Olacak!

Emekliler hızlı şekilde kredi çekebiliyor. Anında hesabınızda olacak kredilerle beraber 5000 TL'yi 12 ayda ödeyebileceksiniz. Emekli maaşı alan herkes Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi çekebilir. Faiz oranları kısa süreliğine düşürüldü. Kredide yüzde kaç faiz oranı uygulanacak?

Emeklileri ilgilendiren bu kampanya Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları tarafından yürütülmekte. Eğer anlık olarak kredi çekmek istiyorsanız uygun faiz oranları ile bunu sağlayabilirsiniz. İhtiyaç kredisi adı altında 5000 TL'lik krediye ulaşmanız muhtemel. Emekli maaşınızı aynı bankadan alıyorsanız kredi çekmeniz çok daha basit. Peki faiz oranlarında son durum nedir? Emeklilere verilecek özel kredide faizle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Vade sayısı hali hazırda uygundu ancak faiz oranları iyice düşmüşe benziyor. Dolayısıyla bu kampanyayı kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun.

Emeklilere 5000 TL Kredi!

5000 TL ihtiyaç kredisini düşük faizle çekebileceksiniz. Bunun için en önemli şartın emekli maaşınızı belirtilen bankadan çekiyor olmanız. Emeklilik hesabınız üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Hızlı şekilde sonuçlanmasının yanı sıra anlık olarak krediler hesabınıza geçecek.

5 Gün Süreniz Var

5 gün içerisinde düşük faiz oranı fırsatından yararlanabileceksiniz. 12 ay vade ile kredinizi çekebileceksiniz. Faiz oranı konusunda Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan bilgi alabilirsiniz. Ayrıca özel bankaların da bu kampanyayı desteklediğini belirtelim. Fakat her bankanın faiz oranı değişkenlik gösterebilir.