Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,50 %0,00
Altın 3.005 %-0,21

Emekli ve Memur Maaşından Sonra Kıdem Tazminatı da Artıyor! İşte Yeni Kıdem Tazminatı...

Emekli ve memur maaşları en kısa sürede açıklanacak. Temmuz ayında kıdem tazminatının 2022 tavan fiyatı da duyurulacak. Zamlı haliyle birlikte yüzde kaç zam yapılacağını göreceğiz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası gözler önüne seriliyor. İşte merak edilenler ve dahası haberimizde...

Para Logo
Google News

Kıdem tazminatına gelecek zam ile birlikte tavan taban fiyat tablosu ortaya çıkacak. Tavan kıdem tazminatı için çeşitli ifadelere yer veriliyor. 2022 yılının ilk ayında kaç TL olarak belirlenmişti? Emekli ve memur maaşlarının enflasyon farkı ile zamlanacağı bilgisinden sonra kıdem tazminatı için de benzer durumun geçerli olduğunu vurgulayalım. Pek çok kişi detayları merak ediyor. Bakalım kıdem tazminatında nasıl bir gelişme meydana gelecek?

Kıdem Tazminatı Tavan Fiyatı Kaç TL?

Kıdem tazminatının tavan fiyatı şu an için ilave zamlarla birlikte 10.848 TL olarak kaydedildi. Tüm bu gelişmelerle birlikte 5 aylık enflasyon farkının zamma yansıtılacağı düşünülüyor. Haziran ayı da buna dahil edilecek ve dolayısıyla Temmuz ayında önemli bir zam gelecek. %35'lik enflasyon farkının daha da artması bekleniyor. Bakalım yüzde kaçlık bir zam yapılması sağlanacak.

2022 Temmuz Kıdem Tazminatı Güncel

Kıdem tazminatının ortalama %40 zamlanması sonrasında tavan fiyatın 14 bin TL'nin üzerinde olacağı belirtiliyor. Haliyle bunlar tahmini değerler ancak enflasyon farkı yakın zamanda ortaya çıkacaktır. 2023 yılının ilk ayına kadar bu tavan fiyatının uygulanacağını da belirtelim. Dolayısıyla zam oranı büyük öneme sahip.

<