Emekli ve Maaş Promosyonunda Ziraat Bankası'ndan Yeni Açıklama!

Emekli ve Maaş Promosyonunda Ziraat Bankası'ndan Yeni Açıklama!

Emeklilere ve birden fazla maaş alanlara verilmekte olan promosyon ödemesinde son durum nedir? Ziraat Bankası'ndan gelecek açıklama dikkatleri üzerine çekti. İşte güncel promosyona dair merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Bu noktada bizleri neler bekliyor?

Emeklilere ve birden fazla maaş alanlara verilen promosyonla ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki maaş promosyonuyla ilgili ortaya çıkan gelişmelere bakacak olursak, Ziraat Bankası'nın diğer bankalar ile ortak protokol imzaladığı ortaya çıktı. Buna göre nasıl bir promosyon çizelgesi bizleri bekliyor? 

Promosyon Ödemeleri Artacak mı?

Promosyon ödemelerinde artış yaşanacak mı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Dolayısıyla bununla ilgili merak edilenler de yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken promosyon ödemelerine dair bilinmeyenler yanıt bulacak.

Güncel Promosyon Açıklaması


“SGK'dan yapılan açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020'de imzalanan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022'de güncelleneceği hatırlatıldı. Aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 19 banka ile yeniden protokol imzalanacağı kaydedildi.
İşte emekli promosyonunun güncelleneceği rakamlar;
3.500.-TL’ye kadar olanlara 3.000.-TL,
3.500.-TL – 7.500.-TL arası olanlara 3.500.-TL,
7.500.-TL – 10.000.-TL arası olanlara 4.500.-TL
10.000.-TL’den fazla olanlara 5.000.-TL 3 (üç) yıl için peşin promosyon ödenmesi yapılacak.”