Emekli Promosyonlarına Kamu Bankalarından Rekor Atak Geliyor! Emeklilere 15 Bin Lira mı Ödeyecek?

Emekli Promosyonlarına Kamu Bankalarından Rekor Atak Geliyor! Emeklilere 15 Bin Lira mı Ödeyecek?

Emekli promosyonu ödemesi almak isteyenlere önemli müjdeler verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası karşımıza çıkıyor. Kamu ve özel bankalar hakkında neler biliyoruz? Yakın zamanda kamu bankalardaki emekli promosyonları 15 bin TL'ye mi çıkacak?

Emekli promosyonuna gelen zamlar dikkat çekmişti. Özel bankalar, kamu bankalarından neredeyse 10 kat fazla para ödemekteydi. Dolayısıyla bu durum gözden kaçmadı. Yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamu bankalarındaki promosyon ödemesiyle ilgili zam kararı gelebilir. Dolayısıyla bu konuda bir açıklama yapılacak mı merak ediliyor.

Kamu Bankaları Zam Yapacak mı?

Öte yandan kamu bankalarından zam açıklaması gelecek mi merak ediliyor. Konuya ilişkin güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ile ilgili konuya ilişkin henüz güncelleme gelmedi. Fakat promosyonların ortalama 15 bin TL'ye kadar çıkacağı haberi ortalığı salladı.

Özel Bankalarında Son Durum Nedir?

Özel bankalarda ise ortalama 7250 - 7500 TL arasında bir değer mevcut. Dolayısıyla müşterilere ek olarak fazladan 2250 ila 2500 TL arasında ek ödeme de sağlanıyor. 10 bin TL'ye yakın ödeme yapılması dikkat çekti. Yapıkredi, İş Bankası ve ING Bank gibi bankalar bu konuda öne çıkmakta.