Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak Açıklandı!

Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak Açıklandı!

Emekliler ne zaman bayram ikramiyelerini alabilecek? SSK ve Bağ-Kur emeklisi olan milyonlarca vatandaş bu soruyu soruyor. Üstelik zam yapılıp yapılmayacağı da henüz kesinleşmiş değil. Dolayısıyla sizlerle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen açıklamayı paylaşacağız.

Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. İkramiyelerin ne zaman yatacağı merak ediliyordu. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri yanıtlayacağız. Pek çok kişinin sorduğu ve fikir sahibi olmak istediği bu soru yanıtlandı. Öyle ki ikramiyeye dair bir zam gelecek mi merak edilmekte. Çünkü en son geçen yıl 100 TL'lik zam yapılmıştı. Bu zammın yetersiz olduğu vurgulanıyor.

Temmuz'da İkramiyeler Hesapta!

Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen açıklama doğrultusunda,  2 - 7  Temmuz arasında emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı belirtildi. Bu gelişme ile birlikte milyonlarca emeklinin ödeme alacağı biliniyor. Peki ya emekli ikramiyesinde bir zam olacak mı? Bağ-Kur ve SSk emeklilerinin ne kadar ödeme alacağı ortaya çıktı.

Emekli İkramiyesinde Zam Var mı?

Emekli ikramiyesinde zam olup olmadığı çok konuşulacak. 2018 yılından 2021 yılına kadar olan zaman diliminde de zam yapılmamıştı. Bu yıl Ramazan Bayramı'nda zam gelmediği için Kurban Bayramı'nda da fiyat artışı olmayacağı düşünülebilir.