Emekli Arkadaşını Getir 1500TL Promosyon Al Kampanyası Başladı!

Emekli Arkadaşını Getir 1500TL Promosyon Al Kampanyası Başladı!

Emekli vatandaşlara büyük fırsat! 1500 TL nakit para ödenmekte ve bunun yanında arkadaşını getirmiş olan vatandaşlara ek ödeme verilmekte. Başvuru için son günler. Tüm emekliler için nakit promosyon ödenmesi için bankalara başvuru yapılabilmekte. SGK, BAĞ-KUR, SSK, yetkim ve dul aylığı almakta olanlar promosyon ödemesi için bankalara başvuru yapabilmekte.

Yavaş yavaş yolun sonu yaklaşmaktayken promosyon döneminde de sona gelinmekte. Son fırsatı elden kaçırmadan değerlendirmek isteyen emekli vatandaşlar için promosyon ödemesi duyurusu yapan bankalardan bir tanesi Garanti Bankası oldu. Garanti Bankası, emeklilere 1500 TL nakit promosyon ödemesi yapmaktayken aynı anda arkadaşını getirmiş olan vatandaşlara kişi başı 150 TL ödeme yapacak olduğunu da duyurdu.

Kasım Ayı Emekli Promosyon Ödemeleri!

Kasım ayında Emekliye promosyon ödemleri devam etmekte. Emekli vatandaşlar başvuru yapmaları durumunda maaşlarına göre promosyon alma fırsatı bulmakta. Emekli vatandaşlara promosyon duyurusu yapmış olan son banka ise BBVA oldu. Garanti Bankası başvuru yapmış olan emekli vatandaşlara maaşına göre en yüksek 1500 TL promosyon ödemesi yapacak olduğunu duyurdu. Garanti Bankası`nın emekli vatandaşlar için tek sürprizi bu olmadı. Aynı anda yakınını geçirmiş emekli vatandaşlara da kişi başına 150 TL promosyon verecek olduğunu duyurdu.

3 Sene Kalma Sözü!

Garanti BBVA, emekli vatandaşlara TL maaşlarını taşımaları ve 3 sene boyunca kalma sözü vermeleri halında maaşlara göre promosyon ödemesi yapmakta. Banka tarafından 1500 TL`ye kadar emekli maaşı almış olan emekli vatandaşlara 1000 TL promosyon, 1500 TL ile 2500 TL arası emekli maaşı alanlara ise 1250 TL promosyon, 2500 TL ve daha üstü emekli maaşı alanlaraysa 1500 TL nakit promosyon ödemesi yapmakta. Ek olarak Garanti Bankası`na maaş taşımak için arkadaşını ve ya yakınlığı olan kişileri getirenlere kişi başı 150 TL promosyon verilmekte.

Tek Şart Var!

Garanti Bankası promosyon şartlarıyla oldukça kolay. Emeklilerden istenmekte olan tek şart bankaya maaşınızı taşımak ve de 3 sene boyunca kalma şartı ile verilmektedir. Garanti promosyon ödemesi tek sefere mahsus olarak verilmekte. Şartları kabul etmiş ve sözleşmeyi imzalayan emekli vatandaşlar, 3 gün içerisinde maaşlarına göre almış oldukları promosyon ödemesini banka hesabından ve ya ATM`den kullanabilir. Garanti promosyon ödemesi için ek şart ve ya koşul aranmamakta sadece emekli maaşını taşımak yeterli olmakta.