Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Elon Musk'ın Annesi Maye Musk RACA Altcoine Neden Destek Verdi? RACA Coin Fiyatı Resmen Uçtu!

Maye Musk, reklamını yaptığı kripto paranın değerini katladı. Radio Caca için yapılan analizlerin sonu gelmiyor. RACA altcoinin fiyatı ne kadar arttı? NFT koleksiyonunu da paylaşan Elon Musk'ın annesi, büyük dikkat çekti. İşte Binance'nin de dahil olduğu bazı gelişmeler...

Elon Musk'ın Nnnesi Maye Musk
Google News

Radio Caca ismiyle bilinen RACA altcoinle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Son haftalarda dikkat çeken bu altcoin, Maye Musk müdahalesi ile karşılaştı. Pek çok kişinin ilgi ile takip etmeye başladığı kripto para, bir anda değer kazandı. Üstelik Maye Musk yalnızca kripto paranın tanıtımını yapmadı. Ayrıca kendisinin yer aldığı iki NFT satışından da konu açtı. NFT satışlarının bir kısmı Binance'nin fidan dikme projesine gitti. Dolayısıyla Binance ile ortak iş yürüttüğünü de söyleyebiliriz. Ancak RACA'nın reklamını yapmasında yaşananlar oldukça hayret vericiydi.

Maye Oğlunu Örnek Alıyor!

Maye Musk, oğlu Elon Musk'ı örnek alarak hareket ediyor. Bu nedenle yaptığı paylaşımlar büyük ses getirmekte. Kripto para camiasını harekete geçiren ünlü isim, bundan sonraki süreçte RACA lehine reklam yapmayı sürdürecek mi merak ediliyor?

Radio Caca'nın Değeri Arttı!

Elon Musk'ın DOGE için yaptığını bugün Maye Musk da RACA için yapıyor. Radio Caca'nın değer artışı yaşaması kaçınılmazdı. Ancak bundan sonraki süreçte kripto paranın değeri artacak mı yoksa aksine bir düşüş mü yaşanacak göreceğiz.

<