Euro 37,08 %0,31
Dolar 34,26 %-0,01
Sterlin 44,35 %0,22
Altın 2.999 %0,26

Elon Musk Yatırım Tavsiyesinde mi Bulundu? Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin Hakkında Açıklama Yaptı!

Elon Musk, BTC'nin geleceğiyle ilgili konuştu. Dikkatleri üzerine çeken Tesla CEO'su Musk, önemli bir gelişmenin yaşanacağını belirtti. Kripto paraların değerinin artacağı ve ABD'de rekor enflasyon rakamlarına ulaşılacağı konuşuluyor. Elon Musk'a göre ise kağıt para eski değerini yitirecek.

elon musk
Google News

Elon Musk, ABD'deki enflasyona değindi ve enflasyonun bu kadar artmasıyla birlikte ne gibi sonuçlara yol açacağından söz etti. Kendi düşüncelerini söylerken takipçilerinin önemli bir kısmı da ona katıldı. Musk'ın enflasyonla birlikte konut fiyatlarının daha da artacağını belirtmesi şaşırttı. Üstelik BTC ve diğer değerli altcoinlerin değeri artacak mı sorusuna da yanıt verdi.

Bitcoin'e Olan İlgi Artacak!

Parasının değer kaybetmesini istemeyen pek çok kişinin BTC ile işlem yapacağını belirtmesi şaşırttı. BTC ve ETH'nin geleceğini olumlu görüyor. Haliyle bu durum gözden kaçmadı. Peki ya Elon Musk başka ne düşünüyor?

FED Faiz Kararından Söz Etti mi?

Kripto paraların değerinin artacağından söz etse de FED'in faiz kararına ilişkin tam anlamıyla yorumda bulunmadı. ABD'deki enflasyon oranının rekor seviyeye çıkacağı konusundaki düşüncesi ise başlı başına yeterli bir nedendi. Bakalım kripto paralar, yeni bir rekora imza atarak boğa sezonu ile gündeme gelecek mi? Pek çok kişinin merak ettiği BTC ve diğer altcoinlere ilişkin gelişmeler haberimizde olacak.

<