Euro 36,98 %-0,03
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,48 %0,03
Altın 3.036 %0,28

Elektrikli Tofaş Şahin İçin Düğmeye Basıldı! Ankara Sincanlılar Tofaş Şahin Sıraya Girdi Bile

Tofaş Şahin için yeniden üretime başlanacak haberleri çıkmaya başladı. Üstelik modern tasarımı ve elektrikli hali ile yeni nesil bir araç bizleri bekliyor. Elektrikli Tofaş Şahin ne zaman satışa sunulacak? Çıkış tarihine ilişkin bazı açıklamalar yapıldı. 20 yıl sonra bir ilk yaşanacak.

hem-yuzunu-hem-de-cebinizi-guldurecek-elektrikli-720397_1742_2_b.
Google News

Tofaş Şahin, 2002 yılındaki son üretiminden sonra yıllarca ülkemizde kullanıldı. Çeşitli modifiyeler ve bakımlarla ayakta kalması sağlandı. Ancak bu süre zarfında araç sayısı gittikçe azaldı. Çünkü aradan geçen zaman oldukça fazlaydı. 20 yıldır yenisini görmediğimiz otomobile dair çeşitli gelişmeler meydana geldi. Tofaş Şahin'deki şase güvenlik sorunu bir şekilde çözüldü. Şasenin yapısındaki değişimle beraber artık üretime hazır hale getirildi. Peki Tofaş Şahin tekrar üretilecek mi?

Elektrikli Olacak!

Tofaş Şahin'in elektrikli olması bekleniyor. Hali hazırda tükenen fosil yakıtlar baz alındığında elektrikli olması çok daha mantıklı gözükmekte. Üretimin ne zaman başlayacağı ve ülkemizde satışa sunulacağı tarih ise çok merak edildi.

Şahin Ne Zaman Çıkacak?

Tofaş Şahin'in pek çok özelliği yenilenecek. Tasarımının dahi modernleşmesi planlanıyor. Haliyle uzun bir süreç bizleri beklemekte. Tofaş Şahin 2026 yılında satışa sunulabilir. Haliyle bu gelişme Tofaş hayranlarını biraz üzse de beklemeye değer gibi gözüküyor. Ayrıca henüz kesinleşmiş bir şey olmadığından tüm bunların iddialarla sınırlı kaldığını belirtelim.

<