Euro 36,99 %-0,01
Dolar 34,26 %0,02
Sterlin 44,46 %-0,03
Altın 3.029 %0,06

Elektrik İnternet ve Doğalgaz Ödemeleri İçin Bankaların Otomatik Ödeme Kampanyaları Başlıyor!

Her ay fatura takip ederek ödeme yapmaktan sıkılan vatandaşlar için bankaların otomatik ödeme kampanyaları da ortaya çıkmaya başladı. Bankalar, elektrik, internet ve doğalgaz faturaları için peş peşe kampanya başlatıyor. Kredi kartı sahipleri için oluşturulan kampanyalar, çoğu zaman vatandaşların bankalardan para puan almalarını içermektedir.

elektrk ve doğalgaz zam
Google News

Hem fatura günlerini takip etmekten kurtulmak isteyen hem de para puan kazanmak isteyen vatandaşlar, bankaların otomatik talimat kampanyalarını kullanmaya devam ediyorlar. Kampanya başlatan bankalar arasında Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası, en çok tercih edilen kurumlar olarak gösteriliyor. Üstelik ilgili bankalar üzerinden kampanya dahilinde 100 liraya kadar para puan kazanabilmeniz de mümkün.

Garanti Bankası Otomatik Talimat Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

31 Aralık 2021 tarihli olarak başlayan kampanya dahilinde Bonus Kredi Kartı sahibi olanlar, otomatik ödeme işlemlerini sağladıkları durumda ilk talimatları için 15, ikincisi için 5, beş ve daha fazla talimat kapsamında 100 liraya kadar bonus para kazanabilmektedirler. Cep telefonunuz üzerinden FATURA yazıp 3340 numarasına SMS atarsanız otomatik talimat işlemlerini başlatmış olacaksınız.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Talimat Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Word Kredi Kartı olan vatandaşların, 15 Şubat 2022 tarihine kadar otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda Vade Puan kazanacakları Yapı Kredi Bankası tarafından duyuruldu. Kampanya detayları ise tek ödeme talimatı için 10 lira, iki talimat için 25 lira, 3 talimat için 45 lira ve beş talimattan sonrası için 100 lira olarak sıralanmaktadır.

<