Euro 37,13 %0,45
Dolar 34,23 %-0,11
Sterlin 44,48 %0,50
Altın 3.010 %0,59

Elektriğe Mayıs Zammı Geldi! Elektrik Faturaları Bu Sefer 3'e Katlayacak! Vatandaştan Elektrik Zammı İsyanı Yeter Artık..

Elektrik maliyetinin yükselmesiyle birlikte yeni fiyatlar gözler önüne serilecek. Uzmanlar, en kısa sürede elektrik fiyatlarının zamlanacağını belirtiyor. Peki elektriğe yüzde kaç zam gelecek? Mayıs ayında elektrik faturaları kabaracak mı? Güncel gelişmeler ve enerji uzmanlarının ortaya attığı iddialar haberimizde...

elektrige_zam_geliyor_h50403_f0f43.
Google News

Elektrik fiyatlarına yeni bir zam bekleniyor. Hali hazırda üretim maliyetinin kullanıcılara yansıyandan daha fazla olması nedeniyle çeşitli sıkıntıların yaşandığı belirtildi. Eğer zamanında fiyat artışı olmaz ise zammın büyüklüğü daha da artabilir. Dolayısıyla elektrik fiyatları Mayıs ayı içerisinde zamlanacak mı? Fiyatların en kısa sürede artması bekleniyor. Üstelik bu gelişmelerle beraber elektrik faturaları iyice kabarabilir.

İki Kat Zam Gelebilir!

Enerji uzmanlarının belirttiğine göre %92'lik farkın iki katına çıkarılması zamlarda da iki katlık artış anlamına gelebilir. Üretim maliyetinin daha fazla olması nedeniyle kullanıcılar elektrik fiyat artışı konusunda korkunç bir yükselişle karşılaşabilir. Henüz kesin bir açıklama gelmemiş olsa da uzmanların beklentileri bu ay içerisinde yeni bir zammın yapılması.

Mayıs'ta Elektriğe Zam!

Mayıs ayı itibarıyla elektrik fiyatlarında ciddi oranda artış bekleniyor. Yılbaşından sonraki süreçte olduğu gibi elektrik fiyatı bir anda yükselebilir. Bu durum esnaftan vatandaşa kadar pek çok grubu etkileyecek. Günlük hayatta pek çok ürüne de zam gelebilir. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

<