Ekmek Fiyatları Hakkında Federasyondan Açıklama Geldi! Ekmek Fiyatları Ne Olacak?

Ekmek Fiyatları Hakkında Federasyondan Açıklama Geldi! Ekmek Fiyatları Ne Olacak?

Ekmek fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Peki ya ekmeğin tanesi artık 8 TL mi olacak? Bu sorunun yanıtı bekleniyor. Federasyondan gelen açıklama ile beraber çeşitli detaylar ortaya çıktı. İşte ekmek fiyatlarıyla ilgili merak edilenler ve resmi açıklamalar haberimizde yerini aldı. İstanbul'da ekmek kaç TL olacak?

Adet ekmek fiyatının rekor bir şekilde zamlanmasıyla birlikte 5 TL'ye satıldığı görüldü. İstanbul'un birkaç ilçesinde yasal olmadan ekmeğin 5 TL'ye satıldığı bilgisi iletildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Yapılan çeşitli açıklamalarla beraber yeni bir zam gelecek mi merak ediliyor. Çünkü fırıncılar maliyeti karşılamakta zorluk çektiği için ekmek fiyatı tekrardan zamlanabilir. Bu konuda nasıl bir adım atılacak ortaya çıkacak.

Federasyondan Açıklama Geldi!

Öte yandan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Balcı: “Tüm Türkiye’de olduğu gibi bu 3 ilçede ve İstanbul’un tamamında ekmek kilogram fiyatı, azami 20 liranın üzerinde olmayacak. Şubat ayında, ‘Ekmek fiyatı 6 lira, 7 lira, 10 lira olacak’ söylentileri ve halkımızı tedirgin edecek ifadelerin gerçek olmadığını görmüş oluyoruz. Haziran ayının ortasındayız. Ekmek en ucuz temel gıda maddesi. Bunun böyle devam edebilmesi ve bu sürecin geçici olduğunu düşündüğümüzden dolayı fırıncı esnafımız gerekli hassasiyeti, fedakarlık yaparak gösteriyor." ifadesine yer verdi.

Ekmek Fiyatlarında Son Durum!

Ekmek fiyatları için atılan adımlar vatandaşın kafasını karıştırmakta. Çünkü fiyatlar artmaya devam edecek mi yoksa bu seviyede mi kalacak kestirilemiyor.