Euro 37,03 %0,16
Dolar 34,26 %-0,04
Sterlin 44,40 %0,25
Altın 3.012 %0,66

Ehliyeti Olanlar Bu Parayı Ödemeli! Yoksa Ceza Yiyebilirsiniz!

Eski tip ehliyeti olanlar için uyarı yapıldı. Eğer ehliyetinizi yenilemezseniz çok daha büyük para cezalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapmanız gereken yalnızca 15 TL ödeme yaparak ehliyetinizi yenilemek. Eski tip ehliyetlerin yenilenmesi için son gün ne zaman?

Para Logo
Google News

Ehliyeti yani sürücü belgesi olanların dikkat etmesi gereken bir husus bulunuyor. Belirli bir süreye kadar eski tip sürücü belgenizi yenilemeniz gerekmektedir. Haliyle bu sürücü belgesini yenilemek için de toplamda 15 TL ödeme yapacaksınız. Aksi halde daha büyük ceza bedelleri ile karşılaşabilirsiniz. Peki bunun için son gün ne zaman? Dikkat çeken gelişme ile birlikte milyonlarca ehliyet sahibini ilgilendiren gelişmeyi sizlerle paylaşacağız.

31 Aralık'a Kadar Geçerli!

31 Aralık 2022 tarihine kadar eski tip sürücü belgenizi yenilemelisiniz. Çeşitli ödemelerle birlikte toplamda 15 TL'lik harcama yapacaksınız. Tüm bu detaylar ışığında sürenin az kaldığını belirtelim. Bir an önce ehliyet yenilemek için gerekli ödemeyi yapmanız gerekiyor.

Ceza Ödemesi Ne Kadar?

Ceza ödemesine dair kesin bir detay verilmedi fakat kanunlar uyarınca bir para cezasının uygulanacağı belirtiliyor. Bu nedenle ehliyet yenilemeniz için yalnızca bir saatinizi ayırmanız bile yeterli olacaktır. Gerekli ödemeyi yaptığınız ve kuruma gittiğiniz takdirde işlemler hızlı şekilde sonuçlandırılacak. Kimliklerle birlikte ehliyetlerin de yenilenmesi kararlaştırılmıştı. Buna göre pek çok kişi ehliyetini yeniledi ancak hala hatrı sayılır kişi ehliyet yenileme ödemesini yapmadı.

<