E-Devlet'ten Cuma Gününe Kadar Başvuran Herkese Aylık 450TL Ödeme Yapılacak!

E-Devlet'ten Cuma Gününe Kadar Başvuran Herkese Aylık 450TL Ödeme Yapılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu yaptığı açıklamayla birlikte çoğu kişiyi ilgilendirecek bir haberi paylaştı. Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü veya E-devlet üzerinden yapılan başvurular 31 Aralık Cuma gününe kadar yapılmasıyla yapanların avantajları olacak.

SGK emekliliğini bekleyen kişiler için önemli bir haber yayınladı. Emekli şartlarını yerine getirmiş bireyler için eksik primi olmasından dolayı emekli olmaması durumunda başvuru yapılması halinde daha az para ödemesi sağlanacak. Yeni yıla girdikten sonra prim ödemeleri biraz daha pahalı hale gelecek.

SGK Prim Ödemesi Haberi

Yeni yıl girmeden yapılan başvuruda 31 Aralık Cuma’ya kadar zamanları bulunuyor. Yapılan başvuruyla birlikte başvuru yapılması halinde aylık 450 TL cebinde kalarak parası kendinde kalacak. Bu durumda olan bireyler daha da acele ederek son zamanlarda bundan faydalanabilirsiniz.

Yeni Yılda Prim Ödemeleri Ne Kadar Zamlanacak?

SGK prim ödemesinde başvuru yapmayan kişiler ilerleyen dönemlerde zam geleceğinden dolayı fazladan para ödeyecekler. Toplam maliyet olarak yüzde 40 artış gösterecek. Bu durumun olması da kişinin bütçesine de büyük oranda etkileneceğinden dolayı önceden hareket eden bireyler daha avantajlı durumda yer alacak.

GSS borç faizi silmek için son fırsatlarda bu zamanlar içerisinde sunuluyor. Bu tür durumlarda yapılmadığı yeni yıl tarifesi devreye girerek daha fazla maliyet olarak alınacak. GSS sağlık borçlarınızı öğrenmek için de e-devlet üzerinden hareket edebilirsiniz.