Euro 37,14 %-0,02
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,59 %0,18
Altın 3.003 %-0,26

e-Devlet'ten Başvuru Yapanlar Aylık 600 TL Ödemenin Sahibi Oluyor!

Aile Destek Programı ile birlikte aylık 600 TL'lik ödeme ailelere verilecek. 12 ay boyunca geçerli olan ödemeyi alabilmek için nasıl başvuru yapılmalı? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. e-Devlet başvuru destekleriyle ilgili merak edilenler paylaşıldı.

Para Logo
Google News

Devlet, son zamanlarda dar gelirli ailelere aylık 600 TL ödeme yapmaya başladı. Öyle ki sizler de başvuru yaparak bu destekten yararlanabileceksiniz. Peki ya destekten faydalanmak için gerekli şartlar nelerdir? Nasıl başvuru yapıldığına dikkat etmeniz gerekiyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

e-Devlet Başvuruları Başladı!

e-Devlet üzerinden pek çok kişin yararlandığı nakdi ödeme desteği başvuruları başladı. Aile Destek Programı ile birlikte aylık 600 TL ödeme alabileceksiniz. 12 ay boyunca aylık olarak 600 TL'lik ödeme için e-Devlet üzerinden sizler de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra desteğin ne kadar süreceği merak ediliyor.

Milyarlarca TL Bütçe!

Düşük gelirli aileler için ayrılan bütçenin 15 milyar TL'yi geçtiği belirtiliyor. Tüm bu gelişmelerle beraber son zamanların en büyük nakdi desteği olduğu belirtildi. Bakan Yanık'tan gelen açıklamalar da bunu doğruluyor. Bakalım yakın zamanda başka hangi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

<