Duyuru Yayınlandı! Bu Yaparsanız Koşulsuz Şartsız Hesabınıza 75 TL Yatacak!

Duyuru Yayınlandı! Bu Yaparsanız Koşulsuz Şartsız Hesabınıza 75 TL Yatacak!

Kasım ayının başından itibaren herkesin hesabına şartsız, koşulsuz, istisnasız 75 TL para yatacak. Ziraat Bankası sabah saatlerinde resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru paylaştı. 1 Kasım tarihinden itibaren başvuru yapan herkesin hesabına 75 TL para yatacak olduğunu paylaştı.

Üstüne üstlük herhangi bir koşul şart bulunmamakta istisnasız, karşılıksız ve de geri ödemesiz para herkesin hesabına yatmakta. Tek şart ise başvuru da bulunmak.

Ziraat Bankası Kasım başından itibaren başvuru yapmış olan 6-24 yaş aralığında çocuğu olmakta olan herkese 75  TL ödeme yapacak olduğunu duyurdu. Başvuru doğrultusunda ise kazanılmış olan paralar 1 Kasım tarihinden itibaren hesaplara yatırılacak. Kırtasiye sektöründe yapılmış olan alışverişler doğrultusunda verilecek olan ödemelerin 250 TL alışverişe göre başlayacak olduğunu duyurdu. Yani Ziraat Bankası kartıyla kırtasiye ve okul masrafları için 250 TL`lik alışveriş yapanlara ise 75 TL para ödemesi gerçekleştirilecek.

Bonus Para Yatacak!

Resmi internet sitesi üzerinden paylaşım yapmış olan Ziraat Bankası yapmış olduğu açıklamaya bakılırsa tek seferde 250 TL ve de üzeri kırtasiye sektörü alışverişi yapanlara 75 TL bonus para yatırılacak. Okul alışverişi ile kırtasiye alışverişi için destekte bulunmak isteyen Ziraat Bankası, 6-24 yaş aralığında çocuğu bulunmakta olan her vatandaşı kampanyaya dahil etmiş oldu. Ziraat Bankası`nın yapmış olduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler için tek koşul çocuğu olması ve kırtasiye alışverişi yapmaktır. Kazanmış olduğunuz paralar banka kart üzerinden sizlere geri iade edilmekte. Yani tek seferde yapacak olduğunuz 250 TL ve üzeri alışverişlerde doğrudan kazandığınız TL banka hesabınıza yansımakta. buradan kullanmaya devam edebilmektesiniz.

 

Koşulsuz Ödeme Alabileceksiniz!
Ziraat Bankası kredi kartını kullanıyor olmak ve de kredi kartıyla kırtasiye alışverişi yapmakta olan vatandaşlara 75 TL nakit para kazanmak için yeterli olmakta. Yani banka kartını kullanarak tek seferde yapacak olduğunuz 250 TL ve üzeri alışverişlerde herhangi bir ek koşula gerek duyulmadan ödeme alabilmektesiniz. Bankadan yapılmış olan açıklamaya bakılırsa ödemeden tek sefere mahsus olarak faydalanmak mümkün değil. Yani kampanya döneminde sadece bir kereliğine yapacak olduğunuz 250 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL kazanabilmektesiniz. Sonraki alışverişlerinizde neyse maalesef 75 TL nakit para verilmemekte. Ayrıca kampanyadan sanal kartlar ve ya ek kartlar faydalanamamakta.