Euro 37,14 %-0,02
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,59 %0,18
Altın 3.003 %-0,26

Düşük Gelirli Ailelere Gıda Erzak Yardımı Yapılıyor! İşte Sosyal Yardımlarda Başvuru Şartları!

Düşük gelirli ailelere verilen sosyal desteklerde gıda ve erzak yardımı ön plana çıktı. Öyle ki 700 TL'lik destekten kimler yararlanacak? Nasıl başvuru yapılacağı ve başvuru şartlarının ne olduğu ortaya çıktı. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. İşte evlere sağlanan nakdi destekler...

Para Logo
Google News

Devlet, düşük gelirli ailelere çeşitli yardımlar sağlamakta. Özellikle de gıda erzak yardımları büyük dikkat çekiyor. Birkaç ayda bir yapılan 700 TL'lik ödemeye ilişkin detaylar da yazımızda yerini alacak. Eğer sizler de yardım almak istiyorsanız bazı şartları karşılamalısınız. Son zamanlarda daha çok dikkat çeken sosyal yardımlara ilişkin bilinmeyenler yanıt buldu.

e-Devlet Gıda Erzak Başvurusu

e-Devlet üzerinden pek çok sosyal desteğe erişmek mümkün hale geldi. Eğer gıda ve erzak yardımı almak istiyorsanız bu site üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Siteye girdiğinizde arama kısmına “Sosyal ve Ekonomik Destek Başvuru” yazmanız gerekmekte. Daha sonra karşınıza çıkacak form ve çeşitli şartların olduğu listeye dikkat etmelisiniz.

Sonuçlar SMS ile Duyurulacak!

Öte yandan sonuçların SMS ile duyurulacağı bilgisi de iletildi. Yani sosyal destek başvurusunda çeşitli detaylar bu şekilde belirtilecek. Son zamanlarda daha da fazla talep olan sosyal yardımlara ilişkin güncel durumları açıklıyoruz. Başka bir sosyal yardım olması durumunda sizlere iletmeye devam edeceğiz.

<