Düşük Faizli Kredi Almak İsteyenlere Kapılar Açıldı! 160Bin İle 320Bin Lira Arasında Kredi Alabilirsiniz!

Düşük Faizli Kredi Almak İsteyenlere Kapılar Açıldı! 160Bin İle 320Bin Lira Arasında Kredi Alabilirsiniz!

DASK'ın Zorunlu Deprem Sigortası ile belirlenen teminat tutarı dikkat çekti. Depreme karşı yaşanılamayacak hale gelen evlere sahipseniz, Zorunlu Deprem Sigortası var ise yeni evinize geçiş yapabilirsiniz. Tüm bu detaylarla birlikte depremzedelere karşı verilen destekler dikkat çekiyor.

17 Ağustos 1999 depreminin ardından 23 yıl geçti. Yaşanan deprem sonrasında pek çok kişi hayatını kaybetmişti. Öte yandan bir o kadar da yaralı vardı. Şimdi ise gelinen noktada deprem sigortalarının değeri daha da bir artmışa benziyor. Depremden ötürü zarar gören evlere karşın sigorta şirketlerinin belirlediği teminat üzerinden yeni evlerinize kavuşabilirsiniz. Öte yandan evlerin hasar alması gibi çeşitli durumlarda dahi sigortanın destek çıktığını belirtelim.

DASK Teminat Belirliyor

DASK, her sene çeşitli kalemleri göz önünde bulundurarak bir teminat tutarı belirlemekte. Teminat tutarının son olarak 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren 320 bin TL olarak belirlendiğini biliyoruz. Bu tutarın tüm yapı türlerinde geçerli olduğunu da hatırlatalım.

Zorunlu Deprem Sigortası Gerekli mi?

Zorunlu Deprem Sigortası, evleri için olmazsa olmaz sigorta tipleri arasındadır. Dolayısıyla bu sigorta çeşidi sayesinde zor zamanlara karşı evinizin masraflarının karşılanması oldukça önemlidir. Sizler de Zorunlu Deprem Sigortası yaptırabilirsiniz.