Euro 37,18 %0,10
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,53 %0,08
Altın 3.010 %-0,05

Dünya Akaryakıt Fiyatlarını Konuşuyor! Akaryakıta Bir Zam Daha mı Gelecek?

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan yükselişle birlikte tüm dünya bu gelişmeyi konuşuyor. Benzin fiyatlarının daha fazla artıp artmayacağı merak edildi. Dünyada sayılı kaynakların yaptığı açıklama ise büyük ses getirdi. Peki ya varil petrol fiyatı neden bu kadar arttı? Yakın zamanda fiyatlar düşecek mi?

akaryakıt.
Google News

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan gelişmeler tüm dünyayı yakından ilgilendirmekte. Yalnızca ülkemizde değil, diğer ülkelerde de artışa yol açtı. Bu durumun önüne nasıl geçileceği ise merak konusu haline geldi. Son dönemde çeşitli isimlerin açıklamaları da dikkat çekiyor. Brent varil petrol fiyatını duyanlar ne diyeceğini bilemedi. 120 dolar seviyesinde olan brent varil petrol, akaryakıtın artmasındaki temel etkenlerden biri haline geldi.

Rusya Ukrayna Savaş Krizi Etkiledi!

Öte yandan uzmanlar, Rusya Ukrayna savaşının bu noktada etkili olduğunu duyurdu. Petrol fiyatlarının düşmesinin önüne geçtiğini söyledi. Tüm bu gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği merak konusu haline geldi.

Düşüş Beklenmiyor!

Öte yandan akaryakıt fiyatlarına ilişkin bir düşüş beklenmediğinin altı çizildi. Özellikle de yakın zaman için konuşuldu. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'in yaptığı açıklamada benzin fiyatlarının daha da artabileceğinin sinyali verildi. Üstelik bazı kaynaklara göre petrolün varil başına 150 doları da görebileceği ifade ediliyor.

<