Dolar Yatırımı Yapanlar Dikkat: Dolar Yatırımcılarına Uzmanlardan Üzücü Açıklama Geldi!

Dolar Yatırımı Yapanlar Dikkat: Dolar Yatırımcılarına Uzmanlardan Üzücü Açıklama Geldi!

Altın kuru ile birlikte dolar kurunda yaşanan hareketliliğin ardından ünlü ekonomistler Dolar kuru hakkında açıklamalarda bulundu. Dolar kurunun birkaç hafta içinde en yüksek seviyeye çıkacağına yönelik açıklamalarda peş peşe geldi ve işte haberin tüm detayları...

Altın kurunun ardından dolar kurunda yaşanan büyük hareketlilik dikkatlerden kaçmaz iken alınan bilgiler neticesinde kim uzman ekonomistler dolar kurunun özellikle birkaç hafta içinde en yüksek seviyeye çıkacağını ifade etti.

Bunun ile birlikte dolara yatırım yapan vatandaşlar ise dolar kurunun 20 TL seviyesinde olup olmayacağını merak ederken kimi ekonomistler doların 20 TL olacağını iddia etse de kim ekonomistler ise doların en yüksek seviyeyi zaten gördüğünü ifade etti. Bu iddiaların ardından gözler her ne kadar Dolar kuruna çevrilse de dolar kuruna yatırım yapan vatandaşlar doların hangi seviyede ilerleyeceğini araştırıyor.


Ekim ayında büyük hareketlilik yaşayarak gündeme gelen Dolar kuru ile birlikte altın kurunun da düşüşe geçmesinin ardından özellikle kura yatırım yapan vatandaşlar 2023 yılında doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar kuru ile alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmaz iken gözler ise şimdi 2023 Ocak ayına çevrildi. Altın kuru ile birlikte hareketlilik yaşamaya devam eden dolar kurunun özellikle son birkaç hafta içerisinde 20 TL olup olmayacağı ise merak söz konusu oldu.