Dolar 20 TL'nin Üzerine Çıkacak mı? İslam Memiş'ten Şok Eden Açıklamalar!

Dolar 20 TL'nin Üzerine Çıkacak mı? İslam Memiş'ten Şok Eden Açıklamalar!

Dolar ile ilgili güncel yorumlar ve çeşitli piyasa analizleri büyük ses getirdi. İslam Memiş'ten gelen açıklamalar ise çok konuşulacak. Peki ya hem FED faiz kararı hem de güncel Dolar fiyatı hakkında ne düşünüyor? Merak edilenleri bu bağlamda sizler için yanıtlayacağız.

Dolar'ın kaç TL olacağına ilişkin çeşitli ifadelere yer veriliyor. Bu bağlamda güncel gelişmeler ve dahasını gözler önüne sereceğiz. Pek çok kişini yakından takip ettiği dolar fiyatı ile ilgili uzman yorumları takip ediliyor. İslam Memiş'ten gelen açıklama ise çok konuşulacağa benziyor. FED etkisinden söz eden Memiş, yakın zamanda çok daha büyük bir değişimin olabileceği yönündeki vurgusu ile dikkat çekti.

Dolar Düşecek mi?

Dolar'ın bir şekilde gidişatının etkileneceğini vurgulayan Memiş, Şubat ayından sonraki sürecin yanı sıra 2023'e girmeden fiyatlarda değişiklik olabileceği yönünde görüş belirtti. Öte yandan detayları sizlerle paylaşacağız.

FED Vurgusu Yaptı

Dolar konusunda konuşan İslam Memiş, “Hikaye aynı enflasyon düşecek, her şey güzel olacak! Yani, Fed sahnede kalmayı sürdürüyor. Bu politikaların sürekliliği ve kendi ekonomisine faydası ne kadar, ne kadar yanlış onu önümüzdeki aylarda daha net görmüş olacağız. Gerçek olan şu; Fed çoğu merkez bankaları ile anlaşmalı. Organize işler bunlar.”  açıklamasına yer verdi.