Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Dogecoin Altı Başını Gidiyor! ETH'yi Geride Bırakan Dogecoin Artmaya Devam Edecek mı?

Dogecoin düştükçe düşüyor. Ancak fiyatına rağmen son zamanlarda alım sinyali verdiği iddia edilmekte. Ethereum karşısında bile belli alanlarda başarı elde ettiği görüldü. Peki Dogecoin, uzun zamandır hedeflenen 1 dolar fiyat hedefini tutturabilecek mi? Elon Musk'tan Doge hamlesi ile gelir mi?

Dogecoin
Google News

Dogecoin, uzun zamandır yükselişe geçemiyor. 0,76 doları gördüğü günden bu yana sert şekilde düşen Doge, ETH'yi bazı verilerde arkasında bırakmayı başardı. Whola Stats'ın istatistiklerine göre en büyük 1000 Binance Smart Chain cüzdanı arasında en fazla işlem gören kripto para Doge oldu. Dogecoin'in bu başarısı gözler önüne serildi. Her ne kadar toplamda %81'in üzerinde değer kaybı ile gündeme gelse de son zamanlarda alım fırsatı bakımından çeşitli ipuçlarına sahip.

Dogecoin Artacak mı?

Dogecoin fiyatında yeni bir yükseliş yaşanır mı merak ediliyor. Daha önce ulaştığı zirveye yaklaşması durumunda dahi önemli bir artış yakalaması muhtemel. Dolayısıyla Dogecoin yatırımcıları sabırlı bir şekilde bekliyor.

Elon Musk Atağı Olabilir!

Öte yandan uzun süredir Dogecoin'i ağzına almayan Elon Musk, yine bir sürpriz yaparak Dogecoin'den söz edebilir. Bu da fiyatlarda şaşırtıcı bir artışa neden olabilir. Dolayısıyla milyarder iş adamının kripto para borsalarına müdahil olup olmayacağı yalnızca zamanla belli olacak. Bitcoin'deki genel düşüşle birlikte pek çok altcoin değer kaybetti.

<