Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.013 %0,08

Doğalgaz ve Elektrik Fiyatlarına Çıldırtacak Zam Geldi!

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarındaki zam gelişmesi şaşırtıyor. Öyle ki artık çok daha fazla fatura ödeyebiliriz. Kış ayları biraz daha çetin geçecekmiş gibi gözüküyor. Öte yandan elektrikteki zam şimdiden faturalara yansımaya başladı. İşte BOTAŞ ve EPDK'dan gelen açıklamalar...

Elektrik, Doğalgaz ve Akaryakıt
Google News

Doğalgaz ve elektrikteki zam gelişmesinden sonra merak edilenler yanıt buldu. EPDK, yaptığı açıklama ile yüzde kaçlık zam geldiğini Resmi Gazete aracılığıyla duyurmuş oldu. Öte yandan yayımlanan düzenlemeye ilişkin bir de doğalgaz zammı merak edildi. Doğalgaz ve elektrik fiyatına gelen ani zam sonrasında güncel değerler merak ediliyor.

Elektrik Yine Zamlandı

Yılbaşından bu yana elektriğin çok fazla zamlanması dikkat çekmişti. Öte yandan çeşitli düzenlemeler yapılsa da yüksek faturalardan kurtulunamıyor. Elektrik fiyatındaki düzenlemeyle birlikte mesken abonelerinin tarifesine yüzde 15, sanayi ve ticarethane abonelerinin tarifesine ise yüzde 25 zam yapılması kararlaştırıldı.

BOTAŞ'tan Doğalgaz Zammı!

BOTAŞ, ise geçtiğimiz ay hiç zam yapmadığı doğalgaz için bu ay %30'luk zam uyguladı. Dolayısıyla fiyatlar neredeyse 3'te bir oranında artabilir. Bu gelişme sonrasında doğalgazın kış ayında ne kadarlık faturaya mâl olacağı merak ediliyor. Haziran ayında gelen zamlara bir yenisi daha eklenecek mi merak edildi.

<