Euro 37,17 %0,04
Dolar 34,27 %0,13
Sterlin 44,52 %0,04
Altın 3.006 %-0,18

Doğalgaz Sıkıntıları Başladı! Kışa Doğalgaz Fiyatları Tamamen Değişiyor! Cep Yakacak!

Küresel enerji kriziyle beraber Avrupa'nın doğalgaz sorunu nasıl çözülecek merak konusu oldu. Kış mevsimiyle birlikte doğalgaz sorunu ön plana çıkabilir. Rusya'nın doğalgaz kesme tehdidine karşı Avrupa ülkelerinden bazı hamleler geldi ve önlemler masaya yatırıldı. İşte krizdeki son durum...

doğalgaz
Google News

Küresel enerji kriziyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Uzmanlar, Avrupa'nın büyük bir tehdit altında olduğunu belirtmekte. Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın bu durumu tetiklediği ifade edildi. Avrupa'yı zor zamanlar mı bekliyor? Enerji krizindeki son durum ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Almanya ve Hollanda'dan Önlem!

Öte yandan Almanya ve Hollanda'nın küresel enerji krizine karşı kömür santrallerini devreye sokacağı belirtiliyor. Bu noktadaki kısıtlamaların bir kısmını kaldırmanın geçici olarak çözüm olabileceği düşüncesindeler. Dolayısıyla geçmişte uygulanan yöntemlerin tekrarlanması ve doğalgaz ihtiyacının bir şekilde karşılanması gündemde.

Doğalgaz Krizi Kapıda!

Kış aylarından itibaren Avrupa'yı oldukça zor zamanların beklediği ifade edildi. Uzun zamandır böylesine bir enerji krizinin meydana gelmediği de gelen bilgiler arasında. Bakalım Avrupa'da nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte yakın zamanda öğreneceğiz.

<