Euro 37,01 %0,05
Dolar 34,28 %0,10
Sterlin 44,43 %-0,10
Altın 2.999 %-0,93

Doğalgaz Destek Ödemesi Tarihi Belli Oldu! Doğalgaz Destek Ödemesi Başvurusu Nereden Yapılır?

Devlet destek haberlerine bir yenisi daha eklendi. İhtiyaç sahibi aileler için doğalgaz desteği geliyor. Bu yıl iki kez verilecek destekle ilgili son gelişmeler de belli oldu. Destek ödemelerinin Mart ayında yapılacağı duyuruldu.

doğalgaz yardımı
Google News

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanı Derya Yanık, Sarıkamış Harekatı’nın 107. yılının anıldığı Kars Sarıkamış ilçesinde bir törene katıldı. Bakan Yanık, tören sırasında doğalgaz yardımına dair açıklamalarda bulundu. Bakan’ın aktardığı bilgilere göre bu zamana kadar yapılan kömür yardımının yanı sıra artık doğalgaz yardımlarına da başlanacak. İşte tüm detaylar.

Bakan Yanık Doğalgaz Desteğinin Ne Kadar Olacağını Açıkladı!

Doğalgaz desteğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak nakdi yardımın tüm detaylarını iletti. Yanık, ‘’Hane başına 450 lira ile 1150 lira arası destek sağlayacağız. Bütçemizi belirledik. İhtiyaç sahibi ailelerimizi zorlu kış günlerinde yalnız bırakmayacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Doğalgaz Yardımı İçin E-Devlet Üzerinden Başvuru Yapılabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz yardımından yararlanmak isteyen aileler için başvuru haritası da oluşturdu. Bakan Yanık, çok pratik ve kolay bir yöntem olan e-devlet kapısını işaret etti. Doğalgaz fatura yardımlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, e-devlet sitesine giriş yaptıkları anda kullanıcı ve şifre bilgilerini girerek ‘’Sosyal Yardımlar’’ bölümünden doğalgaz desteği için anında başvuru yapabilmektedirler.

<