Euro 37,17 %0,09
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,49 %0,00
Altın 3.008 %-0,09

Disney Plus Kaçış Dizisi Artık Yayında! Disney Plus Güncel Abonelik Fiyatları da Belli Oldu!

Disney Plus, Türkiye'de yayın hayatına başladı. Pek çok kişi bu habere sevindi çünkü birçok Türk yapımı da burada yayınlanacak. İlk haber Engin Akyürek'in Kaçış dizisinden geldi. Onun yanı sıra dikkat çekmekte olan bazı yapımlar da burada yerini alacak. Peki ya Disney Plus abonelik fiyatları ne durumda?

disney plus
Google News

Disney Plus Türkiye'den sevindiren haber geldi. Artık ülkemizde de yayın hayatına başladığı duyuruldu. 14 Haziran'da milyonların yakından takip ettiği Disney Plus'ın yayınına başlayacağı belirtiliyordu. Şimdi ise aylık ve yıllık fiyatlandırmanın yanı sıra çeşitli içerikler de ortaya çıktı. Disney Plus aboneliği olanlar önemli fırsatlardan yararlanacak. Pek çok kişi gelişmeleri yakından takip ediyor. İşte merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Disney Plus Fiyatları

Disney Plus aylık 34,99 TL veya yıllık 349,90 TL şeklinde fiyatlandırıldı. Böylelikle abonelik satın almak isteyenler bu fiyatlar üzerinden çeşitli dizi, film ve belgeseli izleyebilecek. Fiyatı pahalı bulanlar da vardı ancak ön kayıt ile katılım sağlayanlar çok daha ucuza abonelik alabiliyor.

Kaçış Dizisi de Başladı!

Öte yandan Disney Plus'ın ilk Türk yapımı dizisi olan Kaçış da yayın hayatına başladı. Engin Akyürek'in senaristliğini yaptığı dizide aynı zamanda başrol oynaması dikkat çekti. Bakalım çeşitli Türk projeler Disney Plus üzerinde tutulacak mı göreceğiz.

<