Dijital Paraya Geçiş Olmazsa Kripto Para Yatırımlarınız Çöp Olabilir! Resmi Açıklama Geldi! Ortalık Fena Karıştı!

Dijital Paraya Geçiş Olmazsa Kripto Para Yatırımlarınız Çöp Olabilir! Resmi Açıklama Geldi! Ortalık Fena Karıştı!

Kripto paraya yatırım yapmak mantıklımı? Amerika neyi planlıyor. Yatırımlarımız dijital parada ne olacak? Geçiş olmazsa ne gibi sorunla karşılaşırız. Neden kripto paraya yatırım yaparken dikkatli olmalıyız?

Son günlerde kripto para  piyasası gündemde. Bir çok kişi kredi çekerek bile yatırım yapıyor. Dijital  paraya geçiş hazırlıklarının yapıldığı dedikodusu iyice yayılmış durumda. Bazıları ise  kolay para kazanma  peşinde fakat bu umduğunuz gibi olmayabilir.

Kolay Para

Bir çok yatırımcı paralarını kripto paralara yatırmış durumda. Kolay para elde etmek veya parasını değerlendirme düşüncesinde. Uzun vade de bir çok kişi güzel gelirler elde etti. Fakat daha da edecek diye bir şey yok.

Bazı uzmanlar  kripto paraların ileri dönemlerde bir çok kişiyi mağdur edeceği konusunda açıklamalarda bulunuyor. Dijital paraya geçiş sürecine hazırlıklar çoktan başladı. Bir çoğumuz buna adapte olduk. Fakat  yanlış düşünce içeresinde olabiliriz. Dijital paraya geçiş tamamlanmazsa yatırımlarımız ve dijital paralarımız ne olacak merak ettiniz mi?

Yatırımınız Gidebilir!

Ben sizi bilgilendireyim. Hayal olacak. Paranız ve yatırımınız çöp olacak. Olası herhangi bir durumda  paranız ortadan kaybolacak. Amerika doları kaldırmayı bunun yanı sıra dijital para  ile  işlem yapmayı hedefliyor. Adı üzerinde dijital olası bir olağanüstü durumda ne paranızı çekebilirsiniz nede yanınızda taşıyabilirsiniz. O zaman gelelim sadate dijital para yatırımı mantıklımı?

Bence değil. Neden değil olağanüstü durumlarda elektrik internet vs gibi bir durum olduğunuzda ne yapacaksınız? Paranızı nereden alacaksınız veya nasıl bir alış veriş  yapacaksınız?

Dikkatli Olmalıyız!

Bir gün gelecek dijital paraya geçişi tamamlayamadıklarını anladıklarında  peki ne olacak? Onu da söyleyeyim bu çok yükselen kripto paralar var ya işte  onlar dibi görecek ve yatırımlarınız gidecek. O yüzden dikkatli olmalı kısa vadeli kazanç elde edip paranızı çekmeniz veya hiç bulaşmamanız olacak. Çünkü derinlerde bunları alt  yapısı hazırlanılıyor. Yarın öbür gün mağdur olmayın.