Euro 37,04 %0,19
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,46 %0,38
Altın 3.014 %0,74

Devlet Dar Gelirli Ailelere Her Ay 1100TL Vereceğini Açıkladı! Başvurular E-Devlet Üzerinden Yapılacak!

Bakanlıktan gelen açıklama ile birlikte 1100 TL'lik yardım fırsatı paylaşıldı. Pek çok kişinin merak ettiği ve dar gelirlilere verilen ödemeler hakkında güncel gelişmeler ortaya çıktı. Peki 1100 TL sosyal yardım ödemesi için gerekli şartlar nelerdir? Merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Para Logo
Google News

Dar gelirlilere verilen müjde ile binlerce vatandaşa 1100 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamasında önemli detaylara değinildi. Söz konusu gelişmelerle birlikte neler yaşanacağı ortaya çıktı. Ödemeler kimlere yapılacak? Salgın Sosyal Destek Programı'na ilişkin merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

e-Devlet'ten Başvurabilirsinz!

e-Devlet üzerinden başvuru yaptığınız  takdirde sizler de başvurunuzun değerlendirmesine bağlı olarak 1100 TL ödeme alabilirsiniz. Dolayısıyla pandemi dönemiyle birlikte başlayan yardımlarda Faz 3'ün hali hazırda devam ettiğini vurgulayalım. Ancak başvurularda TC kimlik detayına dikkat etmelisiniz. Peki bu detay neleri kapsamakta? TC kimlik numaranızın son hanesine göre başvuru sağlayabiliyorsunuz. Son hanesi 0 olan pazartesi, 2 olan salı, 4 olan çarşamba, 6 olan perşembe, 8 olan ise cuma günü başvuruda bulunabilecektir.

Aynı Haneden Başvuru Yapılır mı?

Aynı evden birden fazla kişinin başvuru yapması fazladan fayda sağlamıyor. Dolayısıyla başvuru yapacaksanız tek kişinin yapması makul olacaktır. Çünkü aynı aileden iki kişi yapar ise tek kişi yapmışcasına değerlendirilecektir. Yani değişen bir şey olmayacaktır.

<