Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Devlet Bankasından Düşük Faizli Kredi Kampanyasının Süresinin Uzatıldığı Açıklandı!

Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu kredilerde sürenin uzatıldığı bilgisi iletildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte kredi üst limitleri de artırıldı. Peki kimler bu krediden yararlanabilecek? Kredi miktarı, faiz oranı ve vade sayısı da araştırılmakta. Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

ziraat bankası
Google News

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Ziraat Bankası'nın vermekte olduğu düşük faizli kredide son tarih uzatıldı. Dolayısıyla tarımsal destekte etkin rol oynayan bu krediyi çekmek için daha fazla zamanınız bulunuyor. Söz konusu süre sona ermeden harekete geçilmesi çağrısında bulunuldu. Peki Tarım Kredi Kooperatiflerince de verilmekte olan kredide faiz oranı ve vade sayısı ne kadar? Toplamda kaç bin TL'lik kredi çekimine izin verilecek?

Kredi Üst Limitleri Artırıldı!

Tarımsa üretime destek amaçlı verilen düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılmasına ilişkin yayımlanan kararda Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile kredilerin üst limitleri artırıldı. Daha önce %50 olan üst limit %233'e kadar çıktı. Hal böyle olurken pek çok kişinin bu fırsatı değerlendireceği belirtiliyor. Tarımla ilgilenen çiftçilerin kredi kullanımına ilişkin çeşitli detaylar da belirtildi.

Kullanılamayan Kredilerde Düzenleme!

Öte yandan 2022 yılı sonunda daha önceden kullanılmamış krediler için yeni indirim oranları ve üst limitlerin belirleneceği haberi de geldi. Ziraat Bankası'ndan çekilecek düşük faizli kredide son olarak böyle bir gelişme yaşandı. Vade sayısı, faiz oranı ve kredi miktarı ile ilgili bilgileri banka üzerinden alabileceksiniz.

<