Destek Ödemelerine Zamlar Gelmeye Devam Ediyor! Aylık 1250 Lira Ödeme Yapılacak!

Destek Ödemelerine Zamlar Gelmeye Devam Ediyor! Aylık 1250 Lira Ödeme Yapılacak!

Aile Destek Programı'ndaki değişiklik gözler önüne serildi. Destek ödemeleriyle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Öyle ki bakanlıktan da bu yönde bir açıklama geldi. Artık daha fazla ödeme yapılacağı belirtildi. Önceden aylık 600 TL'ye kadar çıkan ödemelerdeki son durum nedir?

Devletin sağlamış olduğu desteğin kapsamında genişleme olduğu belirtildi. Bu gelişmeden sonra hangi açıklamaların yapıldığı merak ediliyor. Özellikle de ailelere sağlanan ve aylık yapılan ödemelerdeki son durum araştırılmakta. Aile destek paketine ilişkin neler bilmekteyiz? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktaracağız.

Bakan Yanık'tan Açıklama!

Aile destek paketi ile ilgili konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı'nın kapsam değişikliğine maruz kaldığını belirtti. Öte yandan bu noktada "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” açıklamasında bulundu.

Aylık 1250 TL Ödeme!

Aylık 600 TL'ye kadar çıkan aile destek ödemesinin güncellendiği ve artık 1250 TL'ye çıktığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin bekleyeceği ise merak konusu oldu. Başvuruların hali hazırda yapılabildiği belirtiliyor.