Dacia Yeni Duster Sıfır Otomobil Fiyatı Güncelledi! Dacia Yeni Duster Fiyatını Düşürdü..

Dacia Yeni Duster Sıfır Otomobil Fiyatı Güncelledi! Dacia Yeni Duster Fiyatını Düşürdü..

Dacia Yeni Duster 2021 model araç için önemli bir kampanya başlatıldı. Uygun kredi koşullarıyla beraber araç sahibi olabileceksiniz. Sıfır model otomobil satın almayı düşünenler elini çabuk tutmalı. Son zamanlara damgasını vuracak otomobiller büyük dikkat çekiyor. Peki Yeni Duster otomobilleri ne kadara satılıyor?

Dacia Yeni Duster araçları büyük ilgi görüyor. Sıfır otomobil satın almak isteyenler uygun kredi koşullarını incelemekte. Eğer sizler de kredi ile birlikte sıfır otomobil satın almak istiyorsanız Dacia Yenİ Duster'ı inceleyebilirsiniz Kasım ayında başlayan kampanyaya dair son detayları aktaracağız. Özellikle de bu otomobilde merak edilen noktalardan biri ödeme koşullarıydı. Krediyle ilgili önemli fırsatların sunulduğu görülüyor. Vade ve faiz bakımından otomobil sahibi olmak isteyenler avantajlı konumda.

yeni-dacia-duster.jpg

Kredi ile Dacia Yeni Duster Fırsatı

Dacia'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kredi ile araç sahibi olunacağı belirtiliyor. 70 bin TL'lik kredinin 36 aylık vade ve %1,48 faiz oranıyla beraber aylık 2753 TL ödemeye tekabül ettiği belirtiliyor. Günlük ortalama 92 TL ödeme ile araç sahibi olabilirsiniz. Bu sayede pek çok kişinin kampanyayı değerlendireceği de belirtiliyor. Uygun kredi koşullarıyla 2021 model araçların hızlı bir şekilde satıldığı bilinmekte.

unnamed.jpg

Kredi koruma sigortasının kampanya faizinde önemli olduğunu belirtelim. Maxxi Korumaya bağlı ürünün satın alınmasıyla beraber uygulanacak faiz oranı da ona göre belirlenmektedir. Dacia'nın 2021 model Yeni Duster'ına ilişkin tüm gelişmeleri resmi internet sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.