Euro 37,16 %0,03
Dolar 34,18 %0,03
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

Dacia, Peugeot, Opel, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Kia, Honda Yeni Fiyat Listesi Yayınlandı!

Birbirinden farklı marka ve modellerde büyük indirim başladı. Kredi fırsatlarıyla birlikte satılan araçlara ilgi büyük. Peki ya otomobillerde yüzde kaç indirim yapıldı? Güncel kredi kampanyası ve çok daha fazlasını paylaşıyoruz. Dacia'dan Renault ve Kia'ya kadar pek çok otomobil yerini aldı.

Sıfır-araba-fiyatları-2021-HB.
Google News

Pek çok otomobilde yapılan indirimler dikkat çekiyor. Öyle ki hem kredi fırsatı ile verilecek hem de bazı indirimler uygulanacak. Dacia, Peugeot, Opel, Seat ve Renault başta olmak üzere pek çok marka aracın daha uygun fiyata satılacağı belirtildi. Temmuz ayı itibarıyla araçlardaki son durum nedir?

Sıfır Araçlarda İndirim Fırsatı!

Sıfır araç piyasasının gittikçe daha az ilgi alması nedeniyle markalar çeşitli kampanyalarla müşterilerin karşısına çıkıyor. Öyle ki pek çok marka bu indirimlerle birlikte önemli bir ivme kazanmış vaziyette. Ancak her ay zamlanan araçlardan ötürü beklenen verim alınamayabiliyor.

Kredi Kampanyaları Paylaşıldı

Öte yandan araçlardaki kredi kampanyaları da ilgi ile takip ediliyor. Çünkü peşinatı tam olarak sağlayamayan müşteriler kredi ile bir şekilde bu sorunun üstesinden gelmekte. Hem de uygun faiz oranları ile kredi çekebileceksiniz. Vade sayısı da yüksek tutuldu. İkinci el araç yerine sıfır almak isteyenlere tanınan fırsatlar gözler önüne serildi. Bakalım Temmuz ayından sonra Ağustos ayında da fiyatlar değişecek mi?

<