Cumhurbaşkanı Tarım Kredi Marketlerinde İndirime Girecek Ürünleri Sıraladı!

Cumhurbaşkanı Tarım Kredi Marketlerinde İndirime Girecek Ürünleri Sıraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen açıklamalarla birlikte gıda fiyatlarındaki son durum ortaya çıktı. Öyle ki artık fiyatlara ilişkin bazı gelişmelere değiniliyor. Tarım Kredi marketlerinde ayçiçek yağı, et ve şeker gibi çeşitli ürünlerde yüksek oranda indirim yapılacak.

Son dönemde enflasyonla birlikte iyice pahalılaşan gıda fiyatlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Tarım Kredi marketlerindeki indirimlerin gözler önüne serileceği vurgulanıyor. Sırf bu gelişme bile vatandaş tarafından yakından takip edilmekte. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Ürünlere İndirim Geliyor!

Büyükbaş hayvan etinde indirim olacağını belirten Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, Tarım Kredi Kooperatifi talimatı aldı, bundan böyle kuzu etinden yüzde 25 indirimi başlattık. Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı ile konuştum, büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi bir indirimle, onların da satışına başlayacağız" açıklamasında bulundu.

Gıda Fiyatları İyice Düşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyatlardaki düşüşe dair açıklamada bulundu ve gıda ürünlerine ilişkin bilinmeyenlere değindi. Önemli indirimlerin yapılacağı belirtiliyor. Ayçiçek yağından şekere kadar temel gıda ürünlerindeki son gelişmeler raflardaki yerini alacak.