Euro 36,94 %-0,11
Dolar 34,28 %0,08
Sterlin 44,42 %-0,12
Altın 3.024 %-0,12

Citroen Sıfır Otomobili Tam 90 Bin TL'den Satışa Sürdü!

Citroen, yeni bir otomobil ile uygun fiyata satışlar yapacak. Özellikle de sıfır otomobil satın almak isteyenlerin gözü yeni bir otomobile kaydı. Yakında ülkemize de gelecek olan bir araç dikkat çekti. Fiyatının ise 90 bin TL olacağı düşünülüyor. Citroen'in sıfır model aracı için ortalama 90 bin TL verilmesi herkesi heyecanlandırdı.

elektrikli-citroen-e-mehari-yeni-ic-kabini-ve-kapali-tavan-secenegiyle-artik-daha-pratik.
Google News

Citroen, ülkemizde araçlarına indirim uygulayan ve ÖTV matrahındaki değişiklikten ötürü fiyatları güncelleyen firmalardan biri oldu. Haliyle otomobillerdeki güncel fiyatlar da merak edildi. Ancak öyle bir detay ortaya çıktı ki herkes şaşırdı. Çünkü Citroen'in en ucuz aracı ülkemize geliyor. Üstelik satış fiyatı neredeyse belli oldu. Birkaç ay içerisinde burada olması beklenen otomobile dair detayları aktaracağız. 16 yaşından itibaren B1 ehliyetine sahip olan herkes kullanabilecek. Peki aracın fiyatı kaç TL olarak açıklandı? 100 bin TL'nin altında satın alabileceğiniz bu araçla ilgili bilinmeyenleri aktarıyoruz.

Citroen Ami Türkiye'ye Geliyor!

Citroen Ami, gücünü elektrikten alacak. Ülkemize geldiği andan itibaren uygun fiyatlara satılması bekleniyor. 90 bin TL'den piyasaya giriş yapabilir. Dolayısıyla bu kadar uygun fiyata sıfır otomobil alınması muhtemel değildi. Artık otomobil satın alacakların bunu bir kez daha düşünmesi gerekecek.

Oldukça Konforlu!

Citroen Ami'nin konforu çok sevildi. Pek çok otomobil kullanıcısı Citroen Ami'nin ülkemize ne zaman geleceğini merak ediyor. Eğer bir aksilik olmaz ise çok yakın zamanda otomobilin ülkemize geldiğine tanıklık edeceğiz.

<