Çeyrek Altın Fiyatı Arttı mı? 6 Aralık Güncel Altın Fiyatları..

Çeyrek Altın Fiyatı Arttı mı? 6 Aralık Güncel Altın Fiyatları..

Çeyrek altında şaşırtıcı değişiklik herkesi etkiledi. Fiyatların son haline bakıldığında çeyrek altından yeni bir rekor beklentisi doğdu. Peki enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD'deki paranın değer kaybına uğraması altına olan yatırımı arttırıyor. İşte Pazartesi günü itibariyle çeyrek ve diğer altın çeşitlerindeki fiyat durumu...

Dünya çapında yaşanan gelişmeler fiyatlara da yansıyor. Altın fiyatlarının bu ay içerisinde ABD kaynaklı bazı ekonomik gelişmelerle şekillenebileceği iddia edildi. Biden yönetiminde enflasyonun bir anda patlak vermesiyle gözler FED'e ve altın fiyatlarına çevrilmişti. Şimdi ise gelinen noktada bir önlem alınacak mı yoksa farklı bir hamlede mi bulunulacak göreceğiz. Altın, beklentileri karşılamanın yanı sıra yatırımcının güvenli limanı olarak biliniyor. Enflasyona karşı paralarının değer kaybetmesin istemeyen pek çok kişi, yatırım aracı olarak kullanmakta. Peki bu ay altın fiyatları yükselecek mi? Çeyrek altındaki değişim gözler önüne serilebilir.

Çeyrek Altında Yeni Rekor

Çeyrek altının 1300 TL'yi görmesine ramak kaldı. Satış fiyatı olarak 1275 TL'yi anlık olarak gören çeyrekte neler olacak merakla bekleniyor. Pek çok kişinin dikkatini çeken bu durum karşısında fiyatın hızlı şekilde yükseldiği yorumunda bulunuldu.

Enflasyon Verileri Açıklanacak

Bu ayın ortalarında ABD'den gelecek enflasyon açıklaması belki de altın fiyatlarını değiştirebilecek en önemli gelişmeler arasında yerini alacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürerken altının çok yüksek hacimli değişimlere imza atmadığını görüyoruz.