Euro 36,98 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,32 %-0,27
Altın 2.992 %-1,16

Cardano (ADA)’da Herkesi Sevindiren Gelişmeler Yaşanmaya Başladı! Cardano (ADA) Yükselişe Geçecek mi?

Cardano'dan yeni bir fiyat artışı beklendiği açıklanıyor. Analistler, yaptığı analiz sonucunda bazı detaylara değindi. ADA coin tekrardan ralli mi yapacak? Eğer fiyatları yeniden yükselişe geçer ise kripto para piyasası bu durumdan etkilenebilir. İşte Cardano hakkında güncel analizler...

Cardano (ADA)
Google News

Cardano veya bilinen kısa adı ile ADA, son zamanlarda ciddi bir yükseliş yaşamıştı. Altcoinin ralli hareketi ile gündeme geldiği biliniyor. Ancak son zamanlarda ünlü bir analistin iddiasına göre yeni bir ralli gelebilir. Üstelik Cardano bu sefer geçen zamanki gibi önemli bir artışla adından söz ettirebilir. Son dakika kripto para piyasası gelişmelerine bakıldığında bazı istatistiklere ulaşıldı.

Cardano İşlem Hacmi Artıyor!

Cardano'nun milyar dolarlık işlem hacmi gittikçe artmakta. Hatta bu durum Ethereum'u bile geçmesini sağladı. ETH'nin işlem hacmine bakıldığında ADA'nın çok daha gerisinde duruyor. Bu nedenle iki coin arasındaki ilişkiden dahi yükseliş olabileceği yönünde tahminler yapılabilmekte. Ayrıca Cardano açısından dikkat çeken bir durum daha bulunmakta.

Adres Sayısı Artıyor!

Cardano'ya ait adres sayılarının git gide arttığı gözlemlendi. Ancak bu artış günlük bazdan bakıldığında 1,5 katlık bir artışa tekabül ediyor. Dolayısıyla ADA ile ilgili yaşanan bu artış önemli bir rallinin habercisi olabilir. Dolayısıyla fiyat grafiği incelenen kripto paranın yükseleceğine dair görüş bildiren önemli analistler bulunmakta.  Ali Martinez'in sosyal medya paylaşımı bir süre daha gündemden düşmeyecek.

<