Bursa 600 TL Yetim ve Öksüz Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bursa 600 TL Yetim ve Öksüz Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yardımları ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu yetim ve öksüz desteğine dair neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkat çeken yardımlar başta olmak üzere 600 TL'lik aylık ödemede başvuru nasıl yapılır ve iletişim bilgileri nelerdir soruları yanıt buluyor.

Bursa'da 600 TL'lik yetim ve öksüz yardımına ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin araştırdığı desteğe ilişkin neler biliyoruz? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan bu noktada bilinmeyenler de yanıt bulacak. Başvuru için gerekli olan şartların yanı sıra iletişim bilgileri de ortaya çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek yardımla birlikte 12 ay boyunca 600 TL'lik ödeme yapıldığı bilinmekte.

Yetim Yardımı Şartları Nelerdir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ödemekte olduğu yetim yardımına istinaden şartlar merka edilmektedir. Öksüz ve Yetimlere  Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan annesi, babası  veya her ikisi de vefat etmiş çocuklara yöneliktir.

Başvuru ve İletişim

Öksüz ve yetim yardımı için sizler de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulunabilirsiniz. Bu noktada aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden yararlanmanız mümkün gözüküyor.

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara

Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)