Bunu Yapan Herkes Nakit 200 TL Alıyor! Şart Yok Koşul Yok Kefil Yok Kaçırma!

Bunu Yapan Herkes Nakit 200 TL Alıyor! Şart Yok Koşul Yok Kefil Yok Kaçırma!

Son dönemlerde bankalar müşterilerine para dağıtmaya doyamamakta. Bu konuda yeni bir açıklama da İş Bankası`ndan geldi. Türkiye`nin köklü bankalarından olmuş olan İş Bankası, başvuru yapmış olan herkese 200 TL nakit para verecek. Ayrıca başka bir ek şart, koşul yok. Tek şart başvurmak. Şubeye gitmeye gerek olmadan anında 200 TL kazanabilirsiniz.

Ödemeler başvurudan 6 gün sonra hesaba yatmakta. Bunun yanı sıra tüm onlien alışverişlerde de bu ödemeleri kullanmak mümkün.

İş Bankası 200 TL nakit ödeme konusunda bankanın resmi bir internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Yapılmış olan açıklamada iş Cep`ten müşteri olan herkese 200 TL ödeme yapılacak olduğu duyuruldu. Başvuru yapmak için ise öncelikle İş Bankası`nın mobil uygulaması İşCep uygulamasını cep telefonunuza yüklemeniz ardından “müşteri olmak istiyorum”  tercihine tıklamanız gerekmekte. İş Bank Şubesine gitmeden görütülü görüşme yöntemi ile birlikte ıslak imza ve ya gerek olmadan İş Bankası müşterisi olmak mümkün. İşCep uygulaması üzerinden hesabını açanların hesabında 200 TL değerinde anında maxi puan yüklenmekte.

İşÇep uygulaması üzerinden müşteri olanlar için son başvuru tarihi 31 Ekim 2021 olarak bildirildi. Bu tarihe kadar başvuru yapmış olanların hesabına tek seferlik olmak üzere 200 TL maxi puan yüklenecek. Hesabınıza tanımlanmış puanların online alışverişlerde, temassız ödemelerde kullanmak mümkün.

İş Bankası kredi kartı sahibi olmak isteyen, İşCep uygulaması üzerinden başvuru yaparak internet şubesinden ve telefon bankacılığı üzerinden de başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. İş Bankası telefon bankacılığı hizmetleri 0 850 724 0 724 numarası üzerinden verilmekte. Detayları öğrenmek ve bilgi almak amacı ile bu numarayı aramanız yeterli olmakta.