Euro 36,97 %-0,04
Dolar 34,28 %0,10
Sterlin 44,38 %-0,19
Altın 3.001 %-0,85

Bu Otomobil Türkiye'De 30 Bin TL'ye Satılacak! Sıfır Otomobilde Büyük İndirim Yapılacak!

Çinli üretici yeni otomobilini ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor. Sıfır model otomobil satın almak isteyenler 30 bin TL'ye bile araç bulabilecek. Peki aracın Türkiye'de kaç TL'ye satılacağı kesinleşti mi? Otomobil ülkemize ne zaman geliyor? İşte detaylarıyla birlikte fiyat ve performans konusunda avantajlı olan otomobil...

1-HD6d.
Google News

Sıfır otomobil satın almak isteyen ancak fiyatlar nedeniyle bir türlü alamayanlar için yeni bir gelişme yaşandı. Çinli dev otomobil üreticisinden gelen haberle birlikte pek çok kişi heyecanlandı. Peki otomobilin özellikleri nelerdir? Neden bu kadar ucuza satılacak? Türkiye'deki piyasa fiyatının 30 bin TL civarında olması bekleniyor. Dolayısıyla otomobilin fiyatı büyük dikkat çekti. Markası ve modeli araştırılıyor.

 Changli J10 Satış Sunulacak

Türkiye'ye gelmesi beklenen  Changli J10, global pazar için nabız yokluyor. Yalnızca Çin ile sınırlı kalmak istemeyen şirket, önemli bir hamle yapacak. Ülkemizde de satışa sunularak uygun fiyatı ile müşterilerin ilgi odağı haline gelmesi muhtemel. Otomobil satın almayı düşünenlerin ilk tercihi olabilir.

Tasarımı Dikkat Çekti

Öte yandan özellik ve donanım bakımından normal otomobillerden biraz daha geride kaldığı görülüyor. Ancak fiyatına ve performansına göre kıyaslanacak olursa fazlasıyla beğenilmekte. Tasarımdaki dikkat çekici özelliğinden ötürü de satın alınabilir. Önümüzdeki aylarca otomobilin ülkemize ne zaman geleceği ortaya çıkacak.

<