Bu Geceden İtibaren Geçerli Olmak Üzere Benzin, Motorin ve LPG'de Rekor Zam Geldi!

Bu Geceden İtibaren Geçerli Olmak Üzere Benzin, Motorin ve LPG'de Rekor Zam Geldi!

Benzin, LPG ve motorine gelen zamlar açıklandı. Bu geceyle beraber geçerli olacak fiyatlar merak ediliyor. Peki yüzde kaçlık bir artış oldu? Akaryakıta gelen zam karşısında pek çok araç sahibi zorluk çekebilir. İşte yeni açıklanan rakamlarla beraber zamların güncel hali...

Araç sahipleri, son zamanlarda artan benzin, motorin ve LPG zamlarına yeniden alışması gerekecek. Çünkü yeni bir zammın daha yolda olduğu belirtildi. Bu geceden itibaren geçerli olacak zamda ne kadarlık artış yaşandı? Akaryakıt zammındaki son durum merak ediliyor.  Doların 17 TL'yi görmesiyle beraber akaryakıt zamları da gelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalardan itibaren yapılan zam açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.

Benzin, Motorin, LPG Fiyatları

Ekonomist Oğuz Demir'in yaptığı açıklamada benzine 69 kuruş ve motorine 1 TL 13 kuruş zam gelebilir. Akaryakıta birkaç gün içerisinde gelen zammın %10 olacağı belirtiliyor. LPG kullanıcıları ise artık 70 kuruşluk zamla birlikte LPG alabilecek. Zamlara ekleme yapılacak mı merak ediliyor. Döviz kuruyla bağlantılı artan fiyatlar önümüzdeki sene yükselecek mi?

Akaryakıt Zamları Devam Edecek mi?

Akaryakıt zamlarına 2022 yılında da devam edilmesi öngörülüyor. Eğer döviz kurundaki artış durmaz ise düzenli olarak akaryakıta zam gelebilir. Bu nedenle ekonomik alandaki gelişmelerin de benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarını etkilediğini belirtelim. Aralık ayı itibariyle güncel olarak gelen zamlar bu şekildedir. Önümüzdeki hafta akaryakıt fiyatlarında yeniden düzenleme yapılıp yapılmayacağı kesinleşecek.