Euro 37,07 %0,25
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,48 %0,43
Altın 3.013 %0,72

Bu Araba Türkiye'de 120 Bin TL'ye Satışa Çıktı! Bayilere Şimdiden Rekor Talep Oldu..

Elektrikli aracı satın almak isteyen çok fazla kişi bulunuyor. Türkiye'de satışa sunulacak bu araç şimdiden dikkatle takip ediliyor. Peki otomobilin ismi ve özelliği nedir? Belirlenen fiyat etiketi oldukça uyguna benziyor. Müşteri sayısında patlama yaşanabilir.

ikinci-el-otomobil-1-r5Fo.
Google News

Türkiye'de otomobil fiyatları iyice arttı. Bu nedenle alternatiflere yönelmeye başlandı diyebiliriz. Pek çok kişi güncel gelişmelere ilişkin merak edilenleri araştırıyor. Söz konusu araçlar iyice şaşırtmakta. Şimdi ise piyasaya sürülen ve ülkemize de gelmesi beklenen elektrikli araçlar dikkatleri üzerine çekti. Bu araçlar hem minimal hem de fiyatları uygun. Bu nedenle bütçesi yetmeyen ancak otomobil satın alma konusunda ısrarcı olan bir kesimin dikkatini dahi çekebilir. Ayrıca araçlara ilişkin merak edilenler yanıt bulacak. Elektrikli otomobiller hakkında neler biliyoruz?


RKS M5 Özellikleri Nedir?
90 km menzile sahip ve Tek koltuğu bulunan elektrikli araç RKS M5, oldukça minimal bir tasarıma sahip. Dolayısıyla kullanım konusunda bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Pek çok kişi bu gelişmelerle birlikte merak edilenleri araştıracak. Son zamanlarda fiyatı uygun araç arayışı ülkemiz çapında çok popüler hale geldi. Bu noktada RKS M5'in ortaya çıkacağını söylemek doğru olur.


Fiyatı Kaç TL Olacak?
RKS M5'in fiyatıyla ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor. Çeşitli iddialar doğrultusunda henüz belli olmasa da 120 bin TL gibi bir fiyat etiketi yapıştırılabilir. Dolayısıyla bu fiyattan satın alabilecek potansiyel müşteri sayısı da oldukça fazla.

<