Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,24 %-0,10
Sterlin 44,53 %0,53
Altın 3.016 %0,80

Bu Araba Sudan Ucuz Sadece 130 Bin TL Tüm Vergiler Dahil..

Sıfır model otomobil satın alacaklara müjdeli haber verildi. Elektrikli aracın fiyatını duyanlar gözlerine inanamadı. 130 bin TL'ye sıfır elektrikli otomobil olur mu? İşte araç satın almayı planlayanlara uygun fiyatlı otomobil tavsiyesi ve aracın özellikleri...

Sıfır-araba-fiyatları-2021-HB.
Google News

Araç fiyatlarındaki artışla birlikte elektrikli otomobillere olan ilgi gittikçe artıyor. Özellikle de akaryakıt fiyatları yükselince elektrikli aracın avantajları gözler önüne serildi. Peki bizler uygun fiyatlı otomobil hakkında neler biliyoruz? Son zamanlarda elektrikli araçlar arasında bir tanesi 130 bin TL fiyat değeri ile dikkatleri üzerine çekti. RKS M5 hakkında öne sürülenler ve çok daha fazlasını açıklayacağız.


130 bin TL Fiyat Biçildi!
İddialar doğrultusunda otomobilin fiyatının 130 bin TL olduğu söyleniyor. Dolayısıyla bu aracı satın almayı planlıyorsanız 3 katı fiyatın sıfır otomobil almak yerine RKS M5'i düşünebilirsiniz. Fiyat konusunda resmi açıklamanın yapılmasını bekliyoruz. Dolayısıyla Clio yerine alternatif olarak bu aracı tercih edenlerin sayısı artabilir.


Özellikleri Açıklandı!
Öte yandan RKS M5'in özellikleri açıklandı ve merak edilenler yanıt buldu. Aracın menzili ve yolcu kapasitesi gibi çeşitli özellik detayları beklentileri tam anlamıyla karşılamasa da fiyatına göre oldukça uygun diyebiliriz. Dolayısıyla aracın Türkiye'de satışa sunulmasını beklemeliyiz. Sonrasında çeşitli fiyat haberleri ile tekrardan karşınızda olacağız. Peki siz 130 bin Tl'ye RKS M5 alır mıydınız?

<