Euro 36,90 %0,21
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,20 %0,30
Altın 2.991 %-1,17

BTC'deki Son Gelişme Fiyatları Tepetaklak Edecek!

Bitcoin'in güncel fiyatı şok etkisi yaratıyor. Rusya ve Ukrayna krizinin yanı sıra FED'deki son durum gözler önüne serildi. Peki Bitcoin fiyatlarındaki son durum nedir? 40 bin doların altına düşebileceği ifade edilen kripto paralarla ilgili yaşanacaklar merak edildi. İşte BTC güncel fiyatı...

btc.
Google News

Kripto para dünyasından pek çok analistin yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. Özellikle de Bitcoin'in güncel fiyatıyla ilgili yapılan açıklamalar gözler önüne serildi. Peki BTC, dünyadaki gelişmelerden nasıl etkilenecek? Özellikle de BTC'deki fiyat düşüşüyle ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu. Rusya ve Ukrayna arasındaki krizin yanı sıra ABD'deki enflasyonda belirleyici faktör olabilir.

BTC Düşecek mi?

Bitcoin fiyatı için 40 bin dolar altının riskli olduğu belirtiliyor. Direnç ve destek seviyeleri kontrol edildi. Destek seviyesinin altına sarkması durumunda Bitcoin için ilk durak 36 bin dolar olarak yorumlandı. Ancak kripto paralarda yaşanan son dakika gelişmeleri de büyük öneme sahip.

FED'den Gelecek Karar Önemli

FED'in faiz ile ilgili vereceği karar da merak ediliyor. Özellikle de son zamanlarda Mart ayında yapılacak toplantının dikkatle takip edildiği belirtilmekte. FED, eğer faiz artışında beklenenden fazla bir puan kararı verir ise enflasyonu etkileyecektir. Bitcoin ve döviz fiyatlarının yanı sıra altında da bazı gelişmeler yaşanabilir.

<