Euro 37,02 %0,21
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 2.992 %0,01

BTC, ETH ve ADA Hakkında Ünlü Analist Açıklama Yaptı! BTC, ETH ve ADA Yükselecek mi?

Bitcoin ve altcoinler için çeşitli analizler ortaya atıldı. Son olarak Capo'nun söyledikleri ise dikkat çekiciydi. Çünkü ETH, ADA ve FTM'nin de düşeceğini vurguladı. BTC'nin 30 bin doların altına düşebileceğini ifade etti. Peki Bitcoin şu an kaç bin dolardan işlem görüyor? Kripto paralar değer kaybedecek mi?

BTC, ETH ve ADA
Google News

Bitcoin, şu sıralar kritik bir seviyede bulunuyor. 40 bin doların altına düşecek mi yoksa üstüne mi çıkacak diye merakla beklenilirken ünlü analistten açıklama geldi. Yaptığı analizleri grafik üzerinden paylaşan fenomen isim, Bitcoin'in yanı sıra Ethereum, ADA Ve FTM için de uyarılarda bulundu.

BTC 30 Bin Dolara Düşer mi?

Bitcoin 40 bin doların altına düşer mi diye beklenirken şimdi ise BTC'nin 30 bin dolar seviyesine çekilebileceği belirtiliyor. Son zamanlarda dikkat çeken kripto para gelişmesine ilişkin neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Peki Ethereum, ADA ve FTM şu an için ne durumda?

Altcoinler Çakılacak mı?

ADA, 0,95 dolar seviyesinden işlem görmekte. FTM'ye baktığımızda ise 1,75 dolar seviyesinde olduğu görülüyor. Ethereum'un bir haftalık grafiğine bakıldığında ise %15'lik bir düşüşle karşı karşıya olduğunu söyleyebiliriz. Cardano için ortaya atılan teori ise 0,95 dolar seviyesinden %50'ye yakın bir düşüş ile 0,50 dolara düşebileceği yönünde. Dolayısıyla Twitter fenomeni analist Capo'nun söyledikleri kafaları biraz karıştırdı. Yatırımcılar, bu tarz bir düşüşle karşılaşacaklarını düşünüyor mu?

<