Euro 37,13 %0,45
Dolar 34,23 %-0,11
Sterlin 44,48 %0,50
Altın 3.010 %0,59

Bitcoin(BTC) Darbe Üstüne Darbe Almaya Devam Ediyor! Bitcoin(BTC) Neden Düşüyor ve Düşmeye Devam Edecek mi?

Bitcoin fiyatlarında neler oluyor? Pek çok kişi güncel gelişmelerle birlikte BTC'deki son duruma odaklandı. Bitcoin'in fiyatı düştükçe düşüyor. Eğer bu haftanın kapanışında da düşüş meydana gelir ise kripto paralarda yıllardır görülmeyen bir olay meydana gelecek. BTC ne kadar değer kaybetti?

btc
Google News

Bitcoin'in güncel fiyatını görenler büyük şok yaşıyor. Kripto paralardaki değer kaybı devam ederken Bitcoin'indeki son durum gözler önüne serildi. Peki BTC hakkında neler biliyoruz? 2014 yılından sonra ilk defa bir olayın daha tekrarlanması mümkün hale geldi. Çünkü yıllardır bu kadar uzun süreli düşüş yaşanmıyordu.

5 Haftadır Değer Kaybediyor!

BTC, 5 haftadır değer kaybına uğruyor ve pek çok yatırımcı bu durumu şaşkınlıkla takip etmekte. Kripto paralarda yükseliş beklenirken bir anda bu kadar fazla değer kaybı ile karşılaşması şaşırttı. Peki BTC önümüzdeki hafta da böyle değer kaybederse ne olacak?

2014 Yılında Rekor 6 Hafta!

2014 yılında 6 hafta üst üste değer kaybına uğrayan BTC, dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak aradan çok uzun bir süre geçti ve şimdi aynı şekilde düşüşlerine devam ediyor. Haftalık kapanışlara bakacak olursak kripto paraları zorlu bir sınav beklemekte. Eğer bu hafta ve önümüzdeki hafta da benzer bir tablo olur ise piyasalarda dengesizlik meydana gelebilir. Çünkü bilindiği üzere BTC, dış olaylara ve çeşitli gelişmelere çok çabuk tepki verebilen bir yatırım. Dolayısıyla kripto paraların bir anda hızlı artışlarla yüksek düşüşler yaşayabildiğini görüyoruz.

<