Bitcoin (BTC) Son 2 Ayın En Yüksek Değerlerine Ulaştı! Bitcoin (BTC) Yükselmeye Devam Edecek mi?

Bitcoin (BTC) Son 2 Ayın En Yüksek Değerlerine Ulaştı! Bitcoin (BTC) Yükselmeye Devam Edecek mi?

BTC ve ETH'deki son durum belli oldu. Fiyatlara ilişkin merak edilenler açıklandı. Öyle ki kripto paralara ilişkin artış haberi gündemdeki yerini kapladı. Peki ya BTC ve ETH yeni rekorlarını kırdı mı? İşte değerlerine değer katan kripto paraları ve çok daha fazlası haberimizde...

Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri gözler önüne serildi. BTC'nin değerini artırması sonrasında yaşananlar ortaya çıktı. Öyle ki çeşitli detaylarla birlikte Bitcoin'in gittikçe değer kazandığı görülüyor. Peki ya son 2 ayda kaç bin doları gördü? İşte kripto paralardaki son durum ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Bitcoin'den Yeni Rekor!

Bitcoin, 24 bin 900 dolar değerine yükselerek Haziran ayından sonra yeni bir rekora imzasını attı. Sırf bu gelişme bile yatırımcılar için oldukça önemliydi. Şimdi ise gelinen noktada çeşitli ifadelere yer veriliyor. Peki ya BTC'deki artışın yanı sıra başka neler biliyoruz? İşte güncel detaylarla birlikte merak edilenler haberimizde yerini aldı.

Ethereum da Yükseldi!

Öte yandan ETH yani Ethereum fiyatında da artış vardı. 1942 dolara yükselen ETH, yatırımcılarını sevindirdi. ABD'de açıklanan TÜFE verilerinin bunda etkili olup olmadığı merak ediliyor. Dolayısıyla kripto para yatırımcılarının sabırla takip ettiği fiyatlar gözler önüne serildi. Şimdi ise yakında nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.