Euro 37,13 %-0,03
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,52 %0,06
Altın 3.004 %-0,24

Binlerce Çiftçiye Yeni Destek Haberi Geldi! Destekten Kimler Yararlanabilecek?

Çiftçilere sağlanan tarımsal destek ödemeleriyle ilgili bakanlıktan açıklama geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ödemelerle ilgili neler biliyoruz? Binlerce çiftçiye toplamda milyonlarca TL ödeme yapılıyor. Bakan Vahit Kirişçi, yaptığı açıklama ile önemli detaylara yer verdi.

çiftçilere mazot desteği
Google News

Çiftçiler, tarımsal destek ödeme fırsatından yararlanacak. Böylelikle bakanlığın açıklamasına göre toplamda ne kadarlık bir ödeme yapılacağı ortaya çıktı. Güncel gelişmelerle birlikte yaşanılanlar gözler önüne serilecek. Peki ya bizleri tam olarak neler bekliyor? İşte merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Tarım ve Orman Bakanı Duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanı'ndan gelen açıklama sonrasında güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelerle beraber tarımsal destek ödemeleri ön plandaydı. Peki ya çiftçilere toplamda ne kadarlık destek sağlanacak? Binlerce çiftçinin yakından takip ettiği gelişmelerle beraber merak edilenler de yanıt buldu.

Vahit Kirişçi'den Destek Ödeme Müjdesi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yaptığı açıklamada "77 milyon 370 bin 403 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" sözlerine yer verdi. Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuru sonrasında pek çok çiftçi bu habere sevindi. 77 milyon TL'lik desteğin çiftçilere yönelik olduğu ve bu desteklemenin pazara olumlu döneceği belirtiliyor.

<