Euro 37,07 %0,25
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,48 %0,43
Altın 3.013 %0,72

Binance Sonunda Türkiye İçin Bir Adım Attı! Binance CEO’su Changpeng Zhao'dan Resmi Açıklama Geldi!

Binance'den gelen haberle birlikte müşteri hizmetlerinin sesli hali Türkiye'ye gelecek. Tüm dünyada olması bekleniyor fakat anlaşıldığı üzere ilk ülke Türkiye olacak. Pilot ülke seçildiği için Binance'nin müşteri hizmetleri özelliğinden faydalanabileceğiz. Peki bu özellik kimleri kapsıyor? İşte Binance CEO’su Changpeng Zhao'dan gelen açıklama...

Binance
Google News

Binance'nin attığı adım doğrultusunda artık müşteri hizmetlerinin aktif olarak çalışacağı belirtildi. Ancak henüz test aşamasında ve ilk durak olarak Türkiye seçildi. Yani Türkiye'deki kullanıcılar müşteri hizmetlerinden faydalanabilecek. Ancak şu an için yalnızca VIP kullanıcıları kapsayacak. Dolayısıyla işlem hacmi yüksek olan ve VIP statüsünde yer alan kişiler, müşteri hizmetlerinden aktif olarak yararlanabilecek. Bu gelişme ışığında da çeşitli hizmetlere yer verilecek.

Sesli Hizmeti Aktif Edecekler

Normalde yazılı olarak müşteri hizmetlerinin çalıştığı biliniyor. Ancak sesli olarak aktif şekilde faaliyete geçmesi büyük ses getirdi. Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı konuşma esnasında önemli noktalara değindi. Pilot ülke olarak Türkiye'nin belirlenmesi herkesi sevindirmişe benziyor. Dolayısıyla yaşanan bu gelişmelerle birlikte ne gibi detaylar bizleri bekliyor olacak göreceğiz.

Binance Kendinİ Geliştiriyor!

Öte yandan Binance'nin kripto para borsaları arasında lider olması ve bu tarz özellikleri geliştirirken de adından söz ettirmesi dikkat çekici. Elinden gelenin en iyisini yapan Binance, çeşitli çalışmaları düzenli olarak kamuoyu ile paylaşıyor.

<