Euro 37,02 %0,15
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,27 %0,01
Altın 2.997 %0,17

Binance Rus Kullanıcılara Sert Yaptırımlar Uyguladı! Peki Bunun Coinlere Ne Gibi Etkisi Olacak?

Binance, aldığı yeni karar ile Rus bankalarını kullanan kullanıcıları için önemli hamlede bulundu. Artık platformda işlem yapamayacakları açıklandı. Ancak hesapları tamamen dondurulmayacak. Dolayısıyla kısmi yaptırım kararının alınması dikkat çekti. Binance'den başka hangi kripto para borsası yaptırım uygulayacak?

Binance Rus Kullanıcılara Sert Yaptırımlar Uyguladı
Google News

Binance, dünya çapında en çok kullanılan kripto para borsası olarak biliniyor. Dolayısıyla Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan sonra şirketin bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı merak edilmişti. Yapılan açıklamalara göre Binance'den de bir hamle geldi. Ancak tam olarak yaptırım mı değil mi anlam verilemedi. Hesapların dondurulmayacağı açıklandı. Yine de farklı şekillerde yaptırım uygulandığı bilgisi iletildi. Savaşla ilgili alınan yaptırım kararlarının sonu bir türlü gelmemekte. Şimdi ise açıklama sırası Binance'deydi. Diğer borsalardan açıklama gelecek mi merakla bekleniyor.

Rus Bankaları Hedef Alındı

Yasaklanan Rus bankalarına ait kartı bulunan kullanıcıların Binance'de işlem yapamayacağı açıklandı. Platformda herhangi bir işlemde bulunamayacakları kararının ardından Binance'nin hamlesi işleme geçti.

Yaptırımların Sonu Gelmiyor

Çeşitli sektörlerden Rusya ve Rusya ile bağlantılı kuruluşlara yaptırım uygulandığı bilinmekte. Hatta Rus sporcuların dahi çeşitli organizasyonlarda oynayamadığı belirtiliyor. Hal böyle olunca Rus bankalarıyla ilgili gelişmeler gözler önüne serildi. Şimdi ise Binance'nin dışında farklı bir kripto para borsasından böyle bir hamle gelecek mi merakla bekleniyor.

<