Euro 37,13 %0,47
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,41 %0,27
Altın 3.010 %0,62

Benzine Bir Rekor Zam Daha Geldi! Benzin Fiyatları Az Önce Güncellendi..

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. Benzin fiyatları bir anda yükseldi. Mayıs ayında benzine bir zam daha geldi. İşte güncel detaylarla birlikte benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ilişkin bilinmeyenler haberimizde yerini aldı. Akaryakıta dair neler biliyoruz?

Güncel Akaryakıt Fiyatları1 Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Geldi?
Google News

Benzin fiyatlarındaki son gelişme gözler önüne serildi. Pek çok kişi akaryakıt fiyatlarına yeni bir zammın gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Dolayısıyla konuya ilişkin öyle bir haber verildi ki herkes şaşırdı. Benzin ve motorin yeniden zamlanacak mı? Gündeme bomba gibi düşen bu detayın hemen ardından merak edilenler yanıt buldu.

Benzin Fiyatı Artacak mı?

Benzine gelmesi beklenen 1 lira 3 kuruşluk zam şaşırttı. Ne zaman pompa fiyatına yansıyacağı merak ediliyor. Zam için henüz resmi açıklama yapılmış değil. Dolayısıyla merak edilenlerle birlikte çeşitli gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Henüz duyurulmasa da yakın zamanda EPGİS'ten bir açıklama gelebilir. Son zamanlarda ciddi oranda yükselen benzin fiyatları şaşırttı.

İstanbul'da Benzin Kaç TL?

İstanbul'daki benzin fiyatına baktığımızda ise iyice yükseldiğini görüyoruz. Yeni zammın geçerli olması sonrasında benzinin litresi 23,85 TL olacak. Dolayısıyla güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Akaryakıt, son zamanların en pahalı dönemini yaşıyor.

<